Oud nieuws 11

Terug in de kast

Februari 2016 – Na precies een jaar in het buurthuis aan de Witte de Withstraat, verhuist het Windowfarm Project terug naar de zolder van Hermen, de achterkamer van Wouter en de berging van Mic.

terug-in-de-kast

_____________________________________________________________________________

FOODTOPIA: Voedsel innovaties geven hoop

Januari 2016 – FOODTOPIA is een kleine, maar uitgebreide tentoonstelling die Tinker maakte, samen met landbouw- en voedseldeskundige Louise O. FrescoDe tentoonstelling gaat over wat er met de productie van ons voedsel aan de hand is: de wereldvoedselproblematiek. Gaston, Hermen, Damaira en Mic bezochten de tentoonstelling in het Boerhaave Museum in Leiden.

Meer lezen….

FOODTOPIA

_____________________________________________________________________________

Stadslandbouw Den Haag – Anno eind 2015

November 2015 – Afdeling Stadslandbouw Den Haag opent nieuwe website.

Na twee-en-een-half jaar waren we weer terug in het gebouw waar het voor ons allemaal begon: het voormalige Phillips fabriek De Schilde. In 2013 riep de gemeente de bewoners van Den Haag op om stadslandbouwinitiatieven te verzinnen voor dit leegstaande gebouw.

meer lezen…

stadslandbouw-den-haag

_____________________________________________________________________________

Transparante zonnepanelen

Oktober 2015 – Een staats universiteit in Michigan heeft een transparant zonnepaneel ontwikkeld. Een perfecte match dus voor de windowfarm. We wachten de ontwikkelingen in spanning af.

Lees het artikel…

solar-window_____________________________________________________________________________

bullet-grijs bullet-groen bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs