Oud nieuws 1

Augurken verkiezen Windowfarm boven moestuin

Agustus 2013 – De augurken die we dit jaar kweken worden duidelijk mooier in de windowfarm dan in de moestuin. Alle augurken komen van hetzelfde zaad, dus alleen de groeicondities waren anders.

augurken-contest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________

Groeiende ambities

Juli 2013 – Het idee voor de Windowfarm XXL sturen we in als idee om de leegstaande Toren van Oud een nieuwe bestemming te geven en als stadslandbouw idee voor de voormalig Philips fabriek De Schilde.

vragen

_____________________________________________________________________________

Windowfarm XXL – dat kan groter

Juni 2013 – Nieuw idee voor de windowfarm: een schaalvergroting naar watercoolerflessen waarmee de windowfarm geschikt wordt voor de kweek in openbare gebouwen.

De Windowfarm XXL voor openbare ruimtes

____________________________________________________________________________

Nederlandse vertaling Windowfarm V3.0 is af

Juni 2013 – Na 2 maanden Schweppes drinken, vertalen, omrekenen van gallons en inches naar liters en centimeters, het zoeken naar onderdelen die in Nederland wel te krijgen zijn en die compatibel zijn met andere onderdelen, is ‘ie eindelijk af. Het systeem draait als een zonnetje en de augurken zitten al snel tegen het plafond.

windowfarm-v3-0-nederlands

 

_____________________________________________________________________________

bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-grijs bullet-groen