Instructies

 English version

Windowfarm V3.1

De Windowfarm v3.1 is gebaseerd op de laatste ‘officiële versie’ van de windowfarm (V3.0) en heeft een aantal belangrijke innovaties.

Deze windowfarm wordt gemaakt van 1,5 liter PET-flessen en wordt gebouwd met gemakkelijk beschikbare materialen.

Windowfarm bij DHiT L

Bouwinstructies

Voorpagina Doe-Het zelf-From-Scratch Het instructieboek beschrijft hoe je een windowfarm van twee kolommen bouwt. Aan de hand van duidelijke foto’s met korte instructies loop je door het hele bouwproces heen.

Download gratis de instructies

Of: bestel een ingebonden instructieboek op mooi papier a 7,50.

De windowfarm is voortdurend onderhevig is aan “voortschrijdend inzicht”, daarom zal eens in de zoveel tijd een herziene versie van de instructies worden gepubliceerd.

 

Update

De afgelopen tijd hebben we een paar vernieuwing doorgevoerd, die nog niet in de instructieboeken staan… Hier vind je updates.

Mallen

Naast het instructieboek heb je een mal nodig om de plantflessen af te tekenen en een mal om de harde buis te buigen.

Losse onderdelen

Voor losse onderdelen kun je binnenkort terecht in onze gloednieuwe webshop.

Bouwpakketten

Je bent wel enthousiast, maar niet zo handig? Of je hebt maar weinig tijd en wilt toch kunnen genieten van een windowfarm? Geen zorgen, wij zijn je zeker niet vergeten! Met de verschillende bouwpakketten is er voor elk wat wils. Van alleen materiaal op maat (bouwpakket A) tot en met een kant-en-klare windowfarm (bouwpakket E), elk voorzien van passende bouwinstructies.

Naar de bouwpakketten…

Welkom op de open source

Zodra je een windowfarm gaat bouwen, ben je betrokken bij een wereldwijd open source project. Wil je zelf ook je steentje bij dragen aan de open source? Maak dan je ervaringen, vragen en opmerkingen, innovaties, oplossingen en ideeën wereldkundig via onze website of facebookpagina.