Instructies

 English version

Windowfarm V3.1

De Windowfarm v3.1 is gebaseerd op de laatste ‘officiële versie’ van de windowfarm (V3.0) en heeft een aantal belangrijke innovaties.

Deze windowfarm wordt gemaakt van 1,5 liter PET-flessen en wordt gebouwd met gemakkelijk beschikbare materialen.

Windowfarm bij DHiT L

Bouwinstructies

Voorpagina Doe-Het zelf-From-Scratch Het instructieboek beschrijft hoe je een windowfarm van twee kolommen bouwt. Aan de hand van duidelijke foto’s met korte instructies loop je door het hele bouwproces heen.

Download Gratis instructieboek ‘Hoe bouw je een Windowfarm from scratch

Of: bestel een ingebonden instructieboek op mooi papier a 7,50.

 

 

Update

De afgelopen tijd hebben we een paar vernieuwing doorgevoerd, die nog niet in de instructieboeken staan… Hier vind je updates.

Mallen

Naast het instructieboek heb je een mal nodig om de plantflessen af te tekenen en een mal om de harde buis te buigen.

Download de mal voor de plantflessen
Download de mal voor de harde buis

Losse onderdelen

Voor losse onderdelen voor het bouwen van een windowfarm kun je terecht in onze gloednieuwe webshop.

Bouwpakketten

Je bent wel enthousiast, maar je ziet het niet zitten om een windowfarm from scratch te bouwen? Geen zorgen, wij zijn je zeker niet vergeten! Met de verschillende bouwpakketten is er voor elk wat wils. Van alleen het materiaal op maat (bouwpakket A) tot en met een kant-en-klare windowfarm (bouwpakket E), tussen onze bouwpakketten zit voor ieder wel een oplossing, elk voorzien van passende instructies.

Welkom op de open source

Zodra je een windowfarm gaat bouwen, ben je betrokken bij een wereldwijd open source project. Wil je zelf ook je steentje bij dragen aan de open source? Maak dan je ervaringen, vragen en opmerkingen, innovaties, oplossingen en ideeën wereldkundig via onze website of facebookpagina.